Sote de pui cu ciuperci

de ela in Pui, 21 Mar 2012 | 7775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 3 fire ceapa verde
  • 200 gr sunculita taraneasca
  • 2 borcane ciuperci taiate
  • 600 gr cartofi
  • 150 ml vin alb
  • 700 ml supa de pui
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
  • patrunjel pentru ornat
  • verdeturi italiene
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de pui cu ciuperci:

Ciupercile le scurgem de apa si le punem in putin ulei,apa,sare si piper si le lasam pe foc pana se inmoaie,completand cu apa cand mai este nevoie,sa fie tot timpul lichid peste ele.

Taiem pieptul de pui bucati mai mici si il prajim in ulei si unt pana se rumeneste putin.Scoatem carnea si o pastram la cald.

Ceapa o taiem rondele.Taiem fasii si sunculita.Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.

Punem totul in tigaia in care am prajit carnea si lasam cateva minute pana se rumeneste totul,apoi adaugam vinul si supa si mai fierbem 10minute.Adaugam ciupercile si smantana amestecata cu faina si putina apa,condimentam cu cimbru,sare si piper si verdeturi italiene si lasam pe foc pana se inmoaie bine carnea.Presaram deasupra patrunjel tocat.

Servim cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

simo_brkic 1

29.03.2012, 00:03

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ce bunnnnn

Zamfira 1

30.03.2012, 19:05

o reteta extraordinara, felicitari!!!

bianca92 1

07.10.2013, 15:22

Arata foarte apetisant =P~

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si smantana, la tigaie